Sıkça Sorulan Sorular
Üsküdar üniversitesi sağlık meslek yüksekokulu
Üsküdar üniversitesi sağlık meslek yüksekokulu

Üsküdar üniversitesi sağlık meslek yüksekokulu

Üsküdar Üniversitesi sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu hangi yerleşkede?

Yüksekokulumuz 2012-2013 Eğitim – Öğretim yılında Üsküdar Üniversitesi Altunizade Kuzey Yerleşkesi'ne ait binanın 2. katında Ekim 2012′ de Üniversitemizin öğrenci almaya başlaması ile eğitim-öğretime başlamıştır. 2013-2014 Eğitim – Öğretim Yılında da Üsküdar Üniversitesi Güney Yerleşkesi'ne taşınmıştır.

Sağlık Meslek Yüksekokulu mezunları ne iş yapar?

Bu program mezunları, Sağlık Bakanlığı, Sağlık Müdürlükleri, hastaneler, ameliyathaneler, tıp merkezlerinde çalışabilmektedir. Programdan mezun olacaklar Sağlık Bakanlığı'na bağlı kamu ve özel sağlık kurum ve kuruluşlarında ve özel diyaliz merkezlerinde çalışabilmektedir.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu kaç yıllık?

2 yıllık eğitim süresi içerisinde, öğrencilere mesleğe ait pratiğin kazandırılması, dolayısı ile bunu sağlayacak kurum alt yapısının yeterli olması çok önemlidir.

Sağlık Meslek Yüksek Okulu bölümleri nelerdir?

Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü

  • Anestezi.
  • Diyaliz.
  • İlk Ve Acil Yardım.
  • Optisyenlik.
  • Tıbbı Dokümantasyon Ve Sekreterlik.
  • Tıbbı Laboratuvar Teknikleri.
  • Tıbbi Görüntüleme Teknikleri.

Nişantaşı Üniversitesi 2 yıllık Kampüsü nerede?

Nişantaşı Meslek Yüksek Okulu Üniversitesi 41.052147 enlem ve 28.985023 boylamda yer almaktadır. Semt/Mahalle olarak Meşrutiyet Mh. ve Şişli ilçesine bağlıdır.

Üsküdar Üniversitesi kaç kampüsü var?

Üsküdar-Çekmeköy Metrosu ile metrobüse yürüme mesafesinde bir konuma sahip olan Üsküdar Üniversitesi Merkez Yerleşke, öğrencilerine kolay ulaşım imkânı sunmaktadır. Üsküdar Üniversitesi Merkez Yerleşke, Altunizade Mahallesi Üniversite Sokak'ta bulunan üç ayrı binada eğitim vermektedir.

Meslek Yüksekokulundan ne olunur?

Meslek yüksekokulu, üst düzeyde uygulayıcı meslek elemanı yetiştiren yükseköğretim kurumlarıdır. İki yıl süreli eğitim verilmektedir. Mezun olma hakkı kazanan öğrencilere, bağlı bulunduğu üniversiteden ön lisans derecesinde diploma verilir. Teknik bölümlerden mezun olan öğrenciler tekniker unvanı kazanır.